The essential journalist news source
Back
20.
October
2021.
A Heilind bemutatja a szilárdtest reléket és még több újdonságot a Sensata...

Letterhead_Heilind_V3-01.pngGraphical user interface, textDescription automatically generated

News Release
20/10/2021

 

A Heilind bemutatja a szilárdtest reléket és még több újdonságot a Sensata-Crydomtól

 

A Heilind globális megállapodást ír alá a Sensata-Crydommal, így kiterjesztve jelenlétét a szilárdtest relék piacán. A Heilind Electronics jelenleg a Sensata-Crydom - vezető szilárdtest relé (SSR) gyártó hivatalos forgalmazója.

 

A Heilind Electronics, elektromos alkatrészek vezető forgalmazója ezáltal aSensata-Crydomtermékeit is hozzáadta relék és kapcsoló megoldások alkotta növekvő portfóliójához. A Sensata-Crydom több mint 40 éve szállít bevált szilárdtest relé (SSR) megoldásokat vevőinek szerte a világon.

 

A Sensata-Crydom termékek hivatalos forgalmazójaként a Heilind szilárdtest relék, kontaktorok és teljesítménymodulok, valamint személyre szabott szilárdtestalapú kapcsolási megoldások széles választékát tartja majd készleten.  A felsorolt cikkek megfelelnek a legfrissebb környezetvédelmi irányelveknek és RoHS előírásoknak.

 

A relék és a kapcsolódó termékek új válogatását számos iparág, köztük építőipari berendezések, energiaipar és infrastruktúra, élelmiszer- és italgyártás, ipari OEM-ek, egészségügy és szállítás-fuvarozás kiszolgálására tervezték.

 

A Sensata-Crydom szilárdtest relékkel és kapcsolási megoldásokkal kapcsolatos bővebb információért látogasson el awww.heilindeurope.comoldalra.

 - VÉGE -

 

A Heilind Electronics vállalatról

Az 1974-ben alapított Heilind Electronics, Inc. (www.heilindeurope.com) csatlakozók, relék, érzékelők, kapcsolók, hőkezelő és áramkörvédő termékek, sorozatkapcsok, vezetékek és kábelek, huzalozási kellékek, szigetelések és jelölőtermékek egyik világelső forgalmazója. A Heilind rendelkezik telephelyekkel az Egyesült Államokban, Kanadában, Mexikóban, Brazíliában, Németországban, Szingapúrban, Hong Kongban és Kínában.  Kövesse a Heilindet a Facebookon:https://www.facebook.com/HeilindEMEA  és a LinkedIn-en:https://www.linkedin.com/company/heilindeurope 

 

A Sensata-Crydomról

A Sensata-Crydom piacvezető a készen kapható szilárdtest relék és kontaktorok, valamint a személyre szabott szilárdtestalapú kapcsolási megoldások legszélesebb választékát kínáló cégek között. A magas minőségi normák és az innováció iránti elkötelezettségünk teszi lehetővé, hogy a legmegbízhatóbb termékeket szállítsuk az ipari alkalmazások piacára. Bővebb tájékoztatásért látogasson el ahttps://www.sensata.com/products/relaysoldalra.

 

Contact

Janina Antonio
Marketing Manager
Heilind Electronics Europe

Heilind Electronics GmbH
Pfarrer-Huber-Ring 8
D-83620 Feldkirchen-Westerham
Phone: +49 8024 9021 115
E-Mail:jantonio@heilind.com

 

Ref: HED028A