The essential journalist news source
Back
20.
October
2021.
Heilind introduce module de releu solid și multe altele de la Sensata-Crydom

Letterhead_Heilind_V3-01.pngGraphical user interface, textDescription automatically generated

News Release
20/10/2021

 

Heilind introduce module de releu solid și multe altele de la Sensata-Crydom

 

Heilind a parafat un acord mondial cu Sensata-Crydom, extinzând astfel prezența pe piața modulelor de releu solid. Heilind Electronics este acum distribuitor autorizat pentru Sensata-Crydom - un producător lider de module de releu solid (SSR).

 

Heilind Electronics, lider în distribuția componentelor electronice, a adăugat produseleSensata-Crydomîn portofoliul său în continuă dezvoltare cu soluții pe bază de relee și comutatoare. De peste 40 de ani, Sensata-Crydom a furnizat soluții confirmate de module de releu solid (SSR). 

 

În calitate de distribuitor autorizat al produselor Sensata-Crydom, Heilind va stoca o gamă largă de module de releu solid, contactori și module de alimentare, precum și soluții personalizabile de comutatoare de releu solid. Aceste articole sunt conforme cu cele mai noi directive legale în protecția mediului, inclusiv cu reglementările RoHS.

 

Noua selecție de relee și produse corespondente sunt proiectate pentru a deservi o varietate de industrii incluzând echipamente pentru construcții, energie și infrastructură, alimentație, producători originali de echipamente pentru industrii, transporturi și domeniul medical.

 

Vizitațiwww.heilindeurope.compentru mai multe informații despre soluțiile Sensata-Crydom de module de releu solid și comutatoare.

 

- SFÂRȘIT -

 

Despre Heilind Electronics

Înființată în 1974, Heilind Electronics Inc. (www.heilindeurope.com) este lider mondial în distribuția de conectori, relee, senzori, comutatoare, produse de management termic și de protecție a circuitelor, blocuri terminale, fire și cabluri, accesorii pentru cabluri și produse de izolare și identificare. Heilind deține birouri în SUA, Canada, Mexic, Brazilia, Germania, Singapore, Hong Kong și China. Urmăriți Heilind pe Facebook lahttps://www.facebook.com/HeilindEMEAși pe LinkedIn lahttps://www.linkedin.com/company/heilindeurope 

 

Despre Sensata-Crydom

Sensata-Crydom este lider de piață cu ceai mai largă gamă de module cu releu solid și contactori cu disponibilitate imediată, precum și soluții personalizate de comutatori pentru releu solid. Angajamentul nostru pentru inovație și standarde de înaltă calitate ne permite să furnizăm cele mai de încredere produse pentru aplicații din piețele industriale. Pentru mai multe informații, vizitațihttps://www.sensata.com/products/relays.

 

Contact

Janina Antonio
Marketing Manager
Heilind Electronics Europe

Heilind Electronics GmbH
Pfarrer-Huber-Ring 8
D-83620 Feldkirchen-Westerham
Phone: +49 8024 9021 115
E-Mail:jantonio@heilind.com

 

Ref: HED028A