The essential journalist news source
Back
20.
October
2021.
Společnost Heilind představuje solid state relé a další produkty firmy Sensata..

Letterhead_Heilind_V3-01.pngGraphical user interface, textDescription automatically generated

News Release
20/10/2021

 

Společnost Heilind představuje solid state relé a další produkty firmy Sensata-Crydom

 

Heilind podepisuje globální dohodu se společností Sensata-Crydom, která si vydobývá čím dál výraznější pozici na trhu se solid state relé. Společnost Heilind Electronics je nyní autorizovaným distributorem společnosti Sensata-Crydom, která se řadí mezi přední výrobce solid state relé (SSR).

 

Společnost Heilind Electronics, přední distributor elektronických součástí, přidala do svého rozrůstajícího se portfolia relé a spínačových řešení produktySensata-Crydom. Firma Sensata-Crydom poskytuje již více než 40 let zákazníkům z celého světa řešení na bázi solid state relé (SSR). 

 

Jakožto autorizovaný distributor produktů Sensata-Crydom bude společnost Heilind zásobena širokou řadou solid state relé, stykačů a napájecích modulů, ale také vlastními spínačovými řešeními na bázi solid state relé. Tyto položky splňují nejnovější zákonné předpisy o ochraně životního prostředí, včetně nařízení RoHS.

 

Nový výběr relé a souvisejících produktů cílí na širokou škálu odvětví, včetně stavitelství, energetiky a infrastruktury, potravinářského a nápojového průmyslu, průmyslových OEM, zdravotnictví a dopravy.

 

Více informací o solid state relé a spínačových řešeních Sensata-Crydom najdete na adresewww.heilindeurope.com.

 

O společnosti Heilind Electronics

Společnost Heilind Electronics, Inc. založená v roce 1974 (www.heilindeurope.com) je jedním z předních světových distributorů konektorů, relé, senzorů, spínačů, produktů pro tepelné řízení a ochranu obvodů, svorkovnic, vodičů a kabelů, kabelového příslušenství a izolačních a identifikačních výrobků. Společnost Heilind má pobočky v USA, Kanadě, Mexiku, Brazílii, Německu, Singapuru, Hongkongu a Číně. Sledujte společnost Heilind na Facebookuhttps://www.facebook.com/HeilindEMEAa na LinkedInhttps://www.linkedin.com/company/heilindeurope 

 

Informace o společnosti Sensata-Crydom

Společnost Sensata-Crydom je lídrem na trhu s nejširší nabídkou běžně dostupných solid state relé a stykačů, ale také vlastních spínačových řešení na bázi solid state relé. Náš závazek dodržovat ty nejpřísnější standardy kvality a inovace nám umožňuje dodávat do průmyslových aplikací ty nejspolehlivější produkty. Více informací najdete nahttps://www.sensata.com/products/relays.

 

Contact

Janina Antonio
Marketing Manager
Heilind Electronics Europe

Heilind Electronics GmbH
Pfarrer-Huber-Ring 8
D-83620 Feldkirchen-Westerham
Phone: +49 8024 9021 115
E-Mail:jantonio@heilind.com

 

Ref: HED028A