The essential journalist news source
Back
14.
October
2021.
A Heilind Electronics Sensata nyomásszenzorokkal bővíti a szenzorok kínálatát

Letterhead_Heilind_V3-01.png 

News Release
14/10/2021

 

A Heilind Electronics Sensata nyomásszenzorokkal bővíti a szenzorok kínálatát 

A Sensata nyomásszenzorok és mélységérzékelők átfogó termékcsaládját kínálja gáz- és folyadéküzemű alkalmazásokhoz.

AHeilind Electronics, az elektromos alkatrészek globális forgalmazója és a Sensata hivatalos forgalmazója már eddig is bőséges szenzor választékát most a gyártó nyomásszenzoraival is kiegészítette. A nyomás méréséhez elektromos jelet használó szenzorok sokoldalú megoldást kínálnak számos alkalmazáshoz.

A Sensata állandó és hordozható nyomásszenzorokat kínál a vízipar számára, személyre szabott megoldásokkal a víznyomás monitorozásához. A vállalat emellett ipari nyomásszenzorokat is gyárt festékszóráshoz és fröccsöntéshez, valamint gőz monitorozására szolgáló szenzorokat egészségügyi sterilizáló készülékekbe és merülő berendezésekbe.

Az ügyfelek sokféle nyomás- és hőmérséklet-tartomány illetve nyomástípus közül választhatnak. Kerámia és szilikon nyomásszenzorok széles választéka is rendelkezésre áll, amelyek tökéletesen az adott nyomástartományhoz, elektromos kimenethez, nyomáscsatlakozóhoz, fizikai burkolathoz és tömítésekhez igazíthatók, akár kis mennyiségben is.

A Sensata nyomásszenzorokkal kapcsolatos bővebb információért látogasson el awww.heilindeurope.comoldalra.

- VÉGE -

A Heilind Electronics vállalatról
 

Az 1974-ben alapított Heilind Electronics (www.heilindeurope.com) csatlakozók, relék, érzékelők, kapcsolók, hőkezelő és áramkörvédő termékek, sorozatkapcsok, vezetékek és kábelek, huzalozási kellékek, szigetelések és jelölőtermékek egyik világelső forgalmazója. A Heilind rendelkezik telephelyekkel az Egyesült Államokban, Kanadában, Mexikóban, Brazíliában, Németországban, Szingapúrban, Hong Kongban és Kínában.  Kövesse a Heilind vállalatot a Facebookon:https://www.facebook.com/HeilindEMEAés a Twitteren:https://twitter.com/heilindeurope.

A Sensata Technologies-ról

A Sensata Technologies vezető ipari technológiai vállalat, amely szenzorokat, szenzoralapú megoldásokat, köztük vezérlőket és szoftvert, valamint más, az alaptevékenység szempontjából kritikus termékeket gyárt értékes üzleti rálátást teremtve a vevők és a végfelhasználók számára. Több mint 100 év óta, a Sensata személyre szabott, szenzorokban gazdag megoldások széles körét kínálja, összetett műszaki követelményeknek megfelelve, hogy segítse ügyfeleit nehéz kihívások megoldásában az autóiparban, a nehéz gépjárművek és az off-road területén, valamint a repülési és űrhajózásiparban. Több mint 19 000 alkalmazottal és 13 országban tevékenykedve a Sensata megoldásai hozzásegítenek a termékek biztonságosabbá, tisztábbá, hatékonyabbá és villamossággal bővebben átszőtté, jobban összekapcsolttá tételéhez. Bővebb tájékoztatásért látogasson el a Sensata weboldalára:www.sensata.com

Contact

Janina Antonio
Marketing Manager
Heilind Electronics Europe

Heilind Electronics GmbH
Pfarrer-Huber-Ring 8
D-83620 Feldkirchen-Westerham
Phone: +49 8024 9021 115
E-Mail:jantonio@heilind.com 
Ref: HED029A