The essential journalist news source
Back
14.
October
2021.
Společnost Heilind Electronics rozšiřuje svou řadu senzorů o tlakové senzory...

Letterhead_Heilind_V3-01.png 

News Release
14/10/2021

 

Společnost Heilind Electronics rozšiřuje svou řadu senzorů o tlakové senzory Sensata 

Sensata nabízí rozsáhlou řadu tlakových a hloubkových senzorů pro plynné a kapalinové aplikace 

Heilind Electronics, přední globální distributor elektronických součástí a autorizovaný distributor produktů Sensata, zařadil tlakové senzory tohoto výrobce do svého rozsáhlého portfolia senzorů. Tyto senzory, které měří tlak pomocí elektronického signálu, poskytují všestranné řešení pro nejrůznější aplikace.

Sensata nabízí trvalé i přenosné tlakové senzory pro vodní průmysl, včetně řešení na míru pro monitorování tlaku vody. Společnost dále vyrábí průmyslové tlakové senzory pro použití v oblastech lakování a injekčního vstřikování, ale také senzory pro monitorování páry v lékařských sterilizátorech a podvodních aplikacích, jako jsou ponorná plavidla.

Zákazníci si mohou vybrat z nejrůznějších tlakových a teplotních rozsahů a typů tlaku. K dispozici je také široká řada keramických a silikonových tlakových senzorů, které jsou plně přizpůsobitelné pomocí možností pro různé tlakové rozsahy, elektrický výkon, tlakový port, fyzický kryt a těsnění, a to i u malých množství.

Více informací o tlakových senzorech Sensata najdete na adresewww.heilindeurope.com.

ENDS 

O společnosti Heilind Electronics

Společnost Heilind Electronics založená v roce 1974 (www.heilindeurope.com) je jedním z předních světových distributorů konektorů, relé, senzorů, spínačů, produktů pro tepelné řízení a ochranu obvodů, svorkovnic, vodičů a kabelů, kabelového příslušenství a izolačních a identifikačních výrobků. Společnost Heilind má pobočky v USA, Kanadě, Mexiku, Brazílii, Německu, Singapuru, Hongkongu a Číně. Sledujte společnost Heilind na Facebookuhttps://de-de.facebook.com/HeilindEMEA/a na Twitteruhttps://twitter.com/heilindeurope

Informace o společnosti Sensata Technologies

Sensata Technologies je přední společnost zabývající se výrobou průmyslových technologií a vývojem senzorů, senzorových řešení, včetně ovladačů a softwaru, a dalších kriticky důležitých produktů, které zákazníkům a koncovým uživatelům přinesou cenné obchodní poznatky. Již déle než 100 let poskytuje společnost Sensata širokou škálu senzorových řešení na míru, která splňují komplexní technické požadavky a pomáhají zákazníkům řešit složité problémy v oblasti automobilů, nákladních a terénních vozů, průmyslu a letectví. Společnost Sensata má více než 19 000 zaměstnanců a pobočky ve 13 zemích. Její řešení pomáhají zvyšovat bezpečnost, čistotu a efektivitu produktů, a také podporují elektrifikaci a konektivitu. Více informací najdete na webu společnosti Sensatawww.sensata.com

Contact

Janina Antonio
Marketing Manager
Heilind Electronics Europe

Heilind Electronics GmbH
Pfarrer-Huber-Ring 8
D-83620 Feldkirchen-Westerham
Phone: +49 8024 9021 115
E-Mail:jantonio@heilind.com

 

Ref: HED029A