The essential journalist news source
Back
6.
October
2021.
Heilind prezintă senzorii și controlerele de la Sensata Technologies

Letterhead_Heilind_V3-01.pngLogo, company nameDescription automatically generated

News Release

06/10/2021

 Heilind prezintă senzorii și controlerele de la Sensata Technologies

 Heilind Electronics este acum distribuitor autorizat al Sensata Technologies - lider mondial în furnizarea soluțiilor pe bază de senzori pentru o varietate de piețe și aplicații.

Heilind Electronics, lider în distribuția componentelor electronice, a adăugat produsele Sensata Technologies în portofoliul său în continuă dezvoltare de senzori și controlere. Cu experiență de peste 100 de ani, Sensata Technologies este lider mondial în tehnologii industriale. Acordul de distribuție poziționează Heilind ca partener mondial pentru Sensata și autorizează vânzarea acestor produse pe piețele din SUA, Europa și Asia.

Noua selecție de senzori este proiectată pentru o gamă largă de industrii incluzând, aerospațială, agricultură, automotive, mașini grele, construcții, medical și maritim.

Vizitațiwww.heilindeurope.compentru mai multe informații despre senzorii și controlerele Sensata Technologies.

 - SFÂRȘIT -

Despre Heilind Electronics

Înființată în 1974, Heilind Electronics (www.heilindeurope.com) este unul dintre cei mai importanți distribuitori mondiali de conectori, relee, senzori, comutatoare, produse de management termic și de protecție a circuitelor, blocuri terminale, fire și cabluri, accesorii pentru cabluri și produse de izolare și identificare. Heilind deține birouri în SUA, Canada, Mexic, Brazilia, Germania, Singapore, Hong Kong și China. Urmăriți Heilind pe Facebook lahttps://de-de.facebook.com/HeilindEMEA/?ref=page_internalși pe Twitter lahttps://twitter.com/heilindeurope

Despre Sensata Technologies

Sensata Technologies este o companie lider de tehnologii industriale în dezvoltarea senzorilor, soluții pe bază de senzori inclusiv controlere și software, cât și alte produse pentru misiuni critice pentru a crea perspective valoroase de afaceri pentru clienți și beneficiari. De peste 100 de ani, Sensata a furnizat o gamă largă de soluții personalizate pe bază de senzori care se adresează cerințelor inginerești complexe pentru a ajuta clienții în rezolvarea provocărilor dificile din domeniile automotive, utilaje grele și off-road, industrii și domeniile aerospațiale. Cu peste 19.000 de angajați și operațiuni în 13 țări, soluțiile oferite de Sensata ajută la realizarea produselor în siguranță, sustenabile și mult mai eficiente, mai electrificate și mult mai conectate. Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați website-ul Sensatawww.sensata.com.

Contact

Janina Antonio
Marketing Manager
Heilind Electronics Europe

Heilind Electronics GmbH
Pfarrer-Huber-Ring 8
D-83620 Feldkirchen-Westerham
Phone: +49 8024 9021 115
E-Mail:jantonio@heilind.com

 

Ref: HED030A