The essential journalist news source
Back
6.
October
2021.
A Heilind bemutatja a Sensata Technologies szenzorait és vezérlőit

Letterhead_Heilind_V3-01.pngLogo, company nameDescription automatically generated

News Release

06/10/2021

 A Heilind bemutatja a Sensata Technologies szenzorait és vezérlőit

 A Heilind Electronics a sokféle piac és alkalmazás számára szenzoralapú megoldások vezető szállítója, a Sensata Technologies hivatalos forgalmazójává vált.

A Heilind Electronics, elektromos alkatrészek vezető forgalmazója a Sensata Technologies termékeit is hozzáadta szenzorok és vezérlők alkotta bővülő portfóliójához.Több mint 100 éves tapasztalatával a Sensata Technologies globális vezető az ipari technológia területén. A forgalmazói megállapodás a Heilindet a Sensata globális partnerévé pozicionálja, és engedélyezi számára a termékek értékesítését az amerikai, európai és ázsiai piacokon.

Az új szenzor válogatást sokféle iparág, közöttük a repülés-űrhajózás, mezőgazdaság, autóipar, teherautók és buszok, építőipar, egészségügy és tengerészet számára tervezték.

A Sensata Technologies szenzorait és vezérlőit illető bővebb információért látogasson el awww.heilindeurope.comoldalra.

 - VÉGE -

A Heilind Electronics vállalatról

Az 1974-ben alapított Heilind Electronics (www.heilindeurope.com) csatlakozók, relék, érzékelők, kapcsolók, hőkezelő és áramkörvédő termékek, sorozatkapcsok, vezetékek és kábelek, huzalozási kellékek, szigetelések és jelölőtermékek egyik világelső forgalmazója. A Heilind rendelkezik telephelyekkel az Egyesült Államokban, Kanadában, Mexikóban, Brazíliában, Németországban, Szingapúrban, Hong Kongban és Kínában.  Kövesse a Heilind vállalatot a Facebookon:https://de-de.facebook.com/HeilindEMEA/?ref=page_internalés a Twitteren:https://twitter.com/heilindeurope

A Sensata Technologies-ról

A Sensata Technologies vezető ipari technológiai vállalat, amely szenzorokat, szenzoralapú megoldásokat, köztük vezérlőket és szoftvert, valamint más, az alaptevékenység szempontjából kritikus termékeket gyárt értékes üzleti rálátást teremtve a vevők és a végfelhasználók számára. Több mint 100 év óta, a Sensata személyre szabott, szenzorokban gazdag megoldások széles körét kínálja, összetett műszaki követelményeknek megfelelve, hogy segítse ügyfeleit nehéz kihívások megoldásában az autóiparban, a nehéz gépjárművek és az off-road területén, valamint a repülési és űrhajózásiparban. Több mint 19 000 alkalmazottal és 13 országban tevékenykedve a Sensata megoldásai hozzásegítenek a termékek biztonságosabbá, tisztábbá, hatékonyabbá és villamossággal bővebben átszőtté, jobban összekapcsolttá tételéhez.  Bővebb tájékoztatásért látogasson el a Sensata weboldalára:www.sensata.com.

Contact

Janina Antonio
Marketing Manager
Heilind Electronics Europe

Heilind Electronics GmbH
Pfarrer-Huber-Ring 8
D-83620 Feldkirchen-Westerham
Phone: +49 8024 9021 115
E-Mail:jantonio@heilind.com

 

Ref: HED030A