The essential journalist news source
Back
6.
October
2021.
Společnost Heilind představuje senzory a ovladače Sensata Technologies

Letterhead_Heilind_V3-01.pngLogo, company nameDescription automatically generated

News Release

06/10/2021

 Společnost Heilind představuje senzory a ovladače Sensata Technologies

 Společnost Heilind Electronics je nyní autorizovaným distributorem firmy Sensata Technologies, předního globálního poskytovatele senzorových řešení pro nejrůznější trhy a aplikace.

Společnost Heilind Electronics, přední distributor elektronických součástí, přidala do svého rozrůstajícího se portfolia senzorů a ovladačů produkty Sensata Technologies. S více než 100letou zkušeností je společnost Sensata Technologies globálním lídrem v oblasti průmyslových technologií. Distribuční dohoda činí ze společnosti Heilind globálního partnera společnosti Sensata a opravňuje ji k prodeji těchto produktů na amerických, evropských a asijských trzích.

Nová řada senzorů je navržena pro širokou škálu odvětví, včetně letectví, zemědělství, automobilového průmyslu, nákladních vozů a autobusů, stavebnictví, zdravotnictví a námořních aplikací.

Více informací o senzorech a ovladačích Sensata Technologies najdete na adresewww.heilindeurope.com.
 

O společnosti Heilind Electronics

Společnost Heilind Electronics založená v roce 1974 (www.heilindeurope.com) je jedním z předních světových distributorů konektorů, relé, senzorů, spínačů, produktů pro tepelné řízení a ochranu obvodů, svorkovnic, vodičů a kabelů, kabelového příslušenství a izolačních a identifikačních výrobků. Společnost Heilind má pobočky v USA, Kanadě, Mexiku, Brazílii, Německu, Singapuru, Hongkongu a Číně. Sledujte společnost Heilind na Facebookuhttps://de-de.facebook.com/HeilindEMEA/?ref=page_internala na Twitteruhttps://twitter.com/heilindeurope


Informace o společnosti Sensata Technologies

Sensata Technologies je přední společnost zabývající se výrobou průmyslových technologií a vývojem senzorů, senzorových řešení, včetně ovladačů a softwaru, a dalších kriticky důležitých produktů, které zákazníkům a koncovým uživatelům přinesou cenné obchodní poznatky. Již déle než 100 let poskytuje společnost Sensata širokou škálu senzorových řešení na míru, která splňují komplexní technické požadavky a pomáhají zákazníkům řešit složité problémy v oblasti automobilů, nákladních a terénních vozů, průmyslu a letectví. Společnost Sensata má více než 19 000 zaměstnanců a pobočky ve 13 zemích. Její řešení pomáhají zvyšovat bezpečnost, čistotu a efektivitu produktů, a také podporují elektrifikaci a konektivitu. Více informací najdete na webu společnosti Sensatawww.sensata.com.


Contact

Janina Antonio
Marketing Manager
Heilind Electronics Europe

Heilind Electronics GmbH
Pfarrer-Huber-Ring 8
D-83620 Feldkirchen-Westerham
Phone: +49 8024 9021 115
E-Mail:jantonio@heilind.com

 

Ref: HED030A