The essential journalist news source
Back
29.
September
2021.
A Heilind az Evertiq show-n mutatja be legfrissebb innovációit

Letterhead_Heilind_V3-01.png 

News Release

29/09/2021

 A Heilind az Evertiq show-n mutatja be legfrissebb innovációit

Az elektromos termékek vezető forgalmazója, a Heilind Lengyelország első számú elektromos ipari kiállítását, az Evertiq-et használja ki, hogy bemutassa piacvezető alkatrész-portfólióját az OE tervező mérnököknek.

Az eseményen, amelyet október 28-án, csütörtökön rendeznek a PGE Nemzeti Stadionban, láthatjuk a Heilind csatlakozási és kábelezési alkalmazásokat illető sokoldalú kapacitásait és megoldásait (203-as stand).

Kiállításra kerül a közkedvelt FIT csatlakozócsalád a Molextől, emellett az Alpha Wire, 3M, ITT, TE, PEM és a Panduit legfrissebb innovációi is ott lesznek.

A látogatók továbbá bővebb információkat szerezhetnek a Heilinden belüli legújabb beruházásokról és fejlesztésekről, melynek Krakkóban található lengyelországi irodája máris ISO tanúsítvánnyal rendelkezik.

Dominik Grzesiak, a Heilind Electronic Europe termékmenedzsment csapatának vezetője elmondta: „Nagyszerű látni az Evertiq esemény visszatértét, mivel remek lehetőséget kínál számunkra, hogy ismét közvetlen kapcsolatba kerüljünk ügyfeleinkkel és jobban megérthessük azokat a kihívásokat, amelyekkel szembe kell nézniük, illetve, azt, hogy mire is van szükségük tőlünk, mint beszállító partnerüktől.

Lengyelországban, ahogyan a Heilind vállalat egészén belül, tovább növeljük a készleten elérhető cikkek körét és mennyiségét, ami mögött egyedülálló és felelős technikai támogatás áll.

Akár egyetlen darabnak megfelelő kicsi mennyiséget is tudunk szállítani, ami azt jelenti, hogy bármekkora ügyfél igényeinek megfelelünk, minden ágazatban és alkalmazási területen belül egyaránt."

További információért látogasson el a:www.heilind.deoldalra.

 - VÉGE -

About Heilind Electronics

Founded in 1974, Heilind Electronics (www.heilindeurope.com) is one of the world's leading distributors of connectors, relays, sensors, switches, thermal management and circuit protection products, terminal blocks, wire and cable, wiring accessories, insulation and identification products. Heilind has locations in the US, Canada, Mexico, Brazil, Germany, Singapore, Hong Kong and China. Follow Heilind on Facebook at https://de-de.facebook.com/HeilindEMEA/?ref=page_internal and on Twitter at https://twitter.com/heilindeurope

 

Contact

Janina Antonio
Marketing Manager
Heilind Electronics Europe

Heilind Electronics GmbH
Pfarrer-Huber-Ring 8
D-83620 Feldkirchen-Westerham
Phone: +49 8024 9021 115
E-Mail:jantonio@heilind.com

 

Ref: HED026A