The essential journalist news source
Back
17.
May
2021.
Heilind Electronics rozširuje portfólio snímačov teploty vďaka partnerstve...

Letterhead_Heilind_V3-01.png

17/05/2021

 Heilind Electronics rozširuje portfólio snímačov teploty vďaka partnerstve so spoločnosťou TEWA.

 Spolupráca rozšíri ponuku snímačov o termistory NTC a snímače teploty.

 

Titulok obrázka:

Spoločnosť Heilind spolupracuje s TEWA Temperature Sensors a rozširuje tak svoje pôsobenie na trhu so snímačmi

Heilind Electronics, popredný distribútor elektronických komponentov na celom svete, oznámil nové partnerstvo so spoločnosťou TEWA, popredným výrobcom NTC termistorov a teplotných sond.

Rad teplotných snímačov TEWA doplní existujúce portfólio snímačov Heilind pridaním širokej škály štandardných a vlastných snímačov teploty založených na NTC, PTC, RTD, TC a ďalších snímacích prvkoch.

Tieto prístroje sa dajú použiť na meranie teploty pri využití v spotrebiteľskej či priemyselnej oblasti - konkrétne v tých, ktoré vyžadujú stabilné pracovné teploty medzi 80 °C a 1 000 °C.

NTC termistory majú vynikajúcu tepelnú citlivosť, množstvo fyzikálnych a elektrických konfigurácií a mechanickú a elektrickú odolnosť. To z nich robí najuniverzálnejšie snímače pre kontrolné aplikácie a snímanie kritických teplôt.

Medzi mnoho aplikácií pre snímače TEWA patria produkty HVAC, kotly, chladiace zariadenia, automobilový priemysel, prístrojové vybavenie, komunikácia a biomedicína.

Heilind Electronics bude ponúkať kompletné produktové portfólio teplotných snímačov a termistorov spoločnosti TEWA. Navštívte webstránku spoločnosti Heilind nawww.heilind.dea dozviete sa viac informácií o riešení teplotných snímačov spoločnosti TEWA.

 

O spoločnosti Heilind Electronics

Heilind Electronics (www.heilind.de) je jedným z popredných svetových distribútorov konektorov, relé, snímačov, switchov, systémov tepelnej regulácie a prístrojov ochrany pred skratom, svorkovníc, vodičov a káblov, káblového príslušenstva a izolácie a produktov určených na identifikáciu. Spoločnosť Heilind, založená v roku 1974, má pobočky naprieč celým svetom - v USA, Kanade, Mexiku, Brazílii, Nemecku, Singapure, Hongkongu a Číne. Sledujte spoločnosť Heilind na Facebooku:https://www.facebook.com/HeilindEMEAa Twitteri:https://twitter.com/heilindeurope.

O TEWA Sensors

SpoločnosťTEWA Sensors LLCje popredným výrobcom NTC termistorov a teplotných sond so sídlom v Lubline v Poľsku, ktorý dodáva svoje produkty do celého sveta. Spoločnosť TEWA Sensors LLC už viac ako 40 rokov slúži potrebám zákazníkov a dodáva riešenia snímania teploty širokému spektru používateľských trhov.

Kontakt

Janina Antonio
Marketing Manager
Heilind Electronics Europe

Heilind Electronics GmbH
Pfarrer-Huber-Ring 8
D-83620 Feldkirchen-Westerham
Tel: +49 8024 9021 115
Email:jantonio@heilind.com

 

Ref: HED022A