The essential journalist news source
Back
17.
May
2021.
A Heilind Electronics a TEWA vállalattal kialakított partnersége révén bővíti...

Letterhead_Heilind_V3-01.png

17/05/2021

 A Heilind Electronics a TEWA vállalattal kialakított partnersége révén bővíti hőmérséklet-érzékelő portfólióját.

 Az együttműködés nyomán az érzékelők kínálata NTC termisztorokkal és hőmérséklet-érzékelőkkel bővül.

 

Képaláírás:

A Heilind partnerségre lép a TEWA Temperature Sensors vállalattal, ezáltal növeli jelenlétét az érzékelők piacán.

A Heilind Electronics, az elektronikai alkatrészek világszerte vezető forgalmazója a vezető NTC termisztor és hőmérsékletmérő szonda gyártó TEWA vállalattal új partnerség kialakítását jelentette be.

A TEWA hőmérséklet-érzékelő terméksorozata az NTC, PTC, RTD, TC és egyéb érzékelő elemeken alapuló szabványos és egyedi hőmérséklet-érzékelők széles választékával egészíti ki a Heilind meglévő érzékelő portfólióját. Ezek a készülékek fogyasztói és ipari alkalmazásokban - különösen azokban, amelyek 80°C  és 1000 °C közötti stabil üzemi hőmérsékletet igényelnek - használhatók hőmérsékletmérésre.

Az NTC termisztorok kiváló termikus érzékenységgel, számos fizikai és elektromos konfigurációval, valamint mechanikai és elektromos robusztussággal rendelkeznek. Ez a kritikus hőmérséklet-érzékelési és -szabályozási alkalmazásokban a legsokoldalúbb érzékelőkké teszi ezeket.

A TEWA érzékelőinek számos alkalmazási területei közé tartoznak a HVAC-termékek, a kazánok, a hűtés, az autóipar, a műszerek, a kommunikáció és az orvosbiológia.

A Heilind Electronics a hőmérséklet-érzékelők és termisztorok területén a TEWA teljes termékportfólióját kínálni fogja. A TEWA hőmérséklet-érzékelő megoldásokkal kapcsolatos további információkért látogasson el a Heilind weboldalára awww.heilind.decímen.

 

A Heilind Electronics vállalatról

A Heilind Electronics (www.heilind.de)csatlakozók, relék, érzékelők, kapcsolók, hőkezelő és áramkörvédő termékek, terminálok, vezetékek és kábelek, huzal kiegészítők, szigetelések és azonosító termékek egyik világelső forgalmazója. Az 1974-ben alapított Heilind a következő országokban rendelkezik telephelyekkel: Amerikai Egyesült Államok, Kanada, Mexikó, Brazília, Németország, Szingapúr, Hong Kong és Kína.Kövesse a Heilind vállalatot a Facebookon:https://www.facebook.com/HeilindEMEAés a Twitteren:https://twitter.com/heilindeurope.

A TEWA érzékelőkről

ATEWA Sensors LLCvállalat az NTC termisztorok és hőmérsékletmérő szondák területén egy vezető gyártó, amely lengyelországi lublini központjából látja el a világpiacot. A TEWA Sensors LLC több mint 40 éve szolgálja ki ügyfelei igényeit és szállít hőmérséklet-érzékelő megoldásokat a felhasználói piacok széles skálájára.

Kapcsolat

Janina Antonio
Marketing menedzser
Heilind Electronics Europe

Heilind Electronics GmbH
Pfarrer-Huber-Ring 8
D-83620 Feldkirchen-Westerham
Tel.: +49 8024 9021 115
E-mail:jantonio@heilind.com

 

Ref: HED022A