The essential journalist news source
Back
17.
May
2021.
Heilind Electronics rozšiřuje portfolio teplotních senzorů díky partnerství...

Letterhead_Heilind_V3-01.png

17/05/2021

 Heilind Electronics rozšiřuje portfolio teplotních senzorů díky partnerství se společností TEWA.

 Tato spolupráce rozšíří nabídku senzorů, která tak bude zahrnovat také termistory NTC a teplotní senzory NTC.

 

Popis obrázku:

Heilind zahajuje spolupráci s TEWA Temperature Sensors a rozšiřuje své působení na trh se senzory.

SpolečnostHeilind Electronics, přední celosvětový distributor elektronických komponent, navázala partnerství se společností TEWA, předním výrobcem termistorů a teplotních sond.

Řada teplotních senzorů TEWA doplní stávající portfolio senzorů Heilind a přidá k nim širokou škálu standardních i individuálních teplotních senzorů, založených na NTC, PTC, RTD, TC a dalších snímacích prvcích. Tato zařízení lze využívat k měření teploty ve spotřebitelském a průmyslovém prostředí, zejména tam, kde se vyžaduje stabilní pracovní teplota mezi 80°C a 1000°C.

Termistory NTC mají vynikající tepelnou senzitivitu, řadu možností fyzikálních a elektrických konfigurací a vynikají mechanickou a elektrickou odolností. Díky tomu se jedná o nejuniverzálnější senzory pro snímání teploty v kritických prostředích a pro ovládací zařízení.

Senzory TEWA se využívají například u výrobků HVAC, bojlerů, chlazení, v automobilovém průmyslu, nástrojářství, komunikačních systémech a biomedicíně.

Heilind Electronics bude nabízet kompletní portfolio teplotních senzorů a termistorů TEWA. Více informací o řešeních teplotních senzorů TEWA najdete na webové stránce Heilindwww.heilind.de.

 

O společnosti Heilind Electronics

Heilind Electronics(www.heilind.de) je jedním z předních světových distributorů konektorů, relé, senzorů, spínačů, produktů pro tepelné řízení a ochranu obvodů, svorkovnic, vodičů a kabelů, kabelového příslušenství a izolačních a identifikačních výrobků. Společnost Heilind, která byla založena v roce 1974, má pobočky v USA, Kanadě, Mexiku, Brazílii, Německu, Singapuru, Hongkongu a Číně.Sledujte společnost Heilind na Facebookuhttps://www.facebook.com/HeilindEMEAa na Twitteruhttps://twitter.com/heilindeurope.

O senzorech TEWA

TEWA Sensors LLCje předním výrobcem termistorů NTC a teplotních sond, sídlícím v polském městě Lublin a vyvážejícím na trhy po celém světě. TEWA Sensors LLC splňuje požadavky svých zákazníků již více než 40 let a dodává řešení pro snímání teploty širokému spektru uživatelských trhů.

 

Kontakt

Janina Antonio
Manažerka marketingu
Heilind Electronics Europe

Heilind Electronics GmbH
Pfarrer-Huber-Ring 8
D-83620 Feldkirchen-Westerham
Telefon: +49 8024 9021 115
E-mail:jantonio@heilind.com

 

Ref: HED022A