The essential journalist news source
Back
8.
October
2020.
Konstrukční a vývojové středisko v Mnichově nabízí na zakázku přizpůsobená...

 

Konstrukční a vývojové středisko v Mnichově nabízí na zakázku přizpůsobená řešení

08. říjen 2020-Evropské kompetenční a vývojové středisko společnosti Advantech v Germeringu poblíž Mnichova nabízí pod souhrnným označením „konstrukční a výrobní služby" (DMS,Design & Manufacturing Services) řešení přizpůsobená potřebám zákazníků z mnoha různých oborů průmyslu a v rozličných segmentech trhu. Znalosti místních inženýrů s využitím nejširšího sortimentu techniky a výrobků určených pro oblast vestavných zařízení pro IoT na světě umožňují efektivně a v těsné blízkosti zákazníka vytvářet na zakázku přizpůsobené vestavné výpočetní systémy. „Našim zákazníkům přináší výhody kratší doby vývoje, nižšího rizika a menších nákladů," říká Peter Marek, Senior Director EIoT společnosti Advantech Europe a vedoucí mnichovského kompetenčního centra.

Společnost Advantech jako strategický partner známých dodavatelů procesorů a SoC nabízí svým zákazníkům přímý přístup k nejnovějším technologiím a výsledkům vývoje v oblasti výroby polovodičových součástek prostřednictvím jejich testovacích verzí jako tzv.early access design. Díky nepřetržitým investicím firmy Advantech do standardních produktů různých typů na úrovni desek i systémů je základní know-how i v této fázi již plně k dispozici a může být bezpečně využíváno v projektech vyvíjených na základě specifických požadavků zákazníků. „Technická základna společnosti Advantech dlouhodobě přesahuje oblast procesorových modulů," pokračuje Marek, „a proto můžeme našim zákazníkům doporučit nejen výběr součástkové platformy, ale také vhodnou architekturu systému a jeho konstrukci. V tomto ohledu je pro nás blízkost zákazníka velmi důležitá."

Evropské vývojové středisko společnosti Advantech implementuje zakázkový design v oblastech hardwaru, BIOS a firmwaru společně s více než dvaceti manažery programů a vedoucími projektů v Evropě: „totéž časové pásmo, tentýž jazyk, tatáž kultura". Zajištěno je programování softwaru pro operační systémy Windows, Linux a Android stejně jako vývoj systémů v oblasti konstrukce, odvodu ztrátového tepla, integrity signálů, validace a certifikace. „Jsme velmi hrdí na skutečnost, že dokážeme lokálně vyvíjet mnohem více než jen hardware. S hlubokými znalostmi a zkušenostmi z oblasti softwaru a mechanického konstruování provázaného s návrhem managementu ztrátového tepla významně přispíváme k tomu, že naši zákazníci mohou své produkty, které přesně plní potřeby jejich zákazníků, uvádět na trh rychleji a s nižším rizikem," říká Dirk Finstel, viceprezident a CTO EIoT pro Evropu společnosti Advantech B.V.

Kvalita produktů spolu s mechanismy, které ji zajišťují, hrají pro firmu Advantech klíčovou roli. Již od počáteční fáze vývoje je kvalita nepřetržitě monitorována a kultivována specializovaným oddělením zajištění kvality konstrukce. Ve fungujících týmech je prostřednictvím optimalizace produktů a dohledatelnosti konstantně zlepšována efektivita a kvalita výroby. Proces doplňuje sofistikovaná správa průmyslového životního cyklu pro dlouhodobou dostupnost výrobků a řešení. Všechny závody mají certifikace minimálně ISO 9001 a ISO 14001 a pro určité vertikální aplikace ještě certifikace podle OHSAS 18001, TL 9000, ISO 13485, a ISO 17025.

Vertikální řešení společnosti Advantech jsou určená pro různá odvětví techniky. Kromě vývoje vestavných výpočetních řešení na zakázku, např. pro zdravotnická zařízení nebo pro ukládání dat v průmyslu, jsou vývojové a výrobní služby společnosti Advantech nabízeny také pro integraci nových klíčových technologiíhttp://bit.ly/AdvantechDMS

 

O společnosti Advantech

Společnost Advantech byla založena v roce 1983 a je poskytovatelem důvěryhodných inovativních produktů, služeb a řešení. Společnost Advantech nabízí komplexní integraci systémů, hardware, software, služby zaměřené na zákazníka, vestavné systémy, produkty pro automatizaci a globální logistickou podporu. Ve spolupráci s našimi partnery poskytujeme kompletní řešení pro různé aplikace v různých odvětvích. Cílem našeho úsilí je inteligentní planeta s automatizací a vestavnými výpočetními produkty a řešeními, jež umožňují chytřejší práci i život. Množství potenciálních aplikací a inovací využívajících produkty společnosti Advantech je neomezené.

(Firemní web:www.advantech.com)

ADV151A