The essential journalist news source
Back
13.
July
2020.
A Heilind Electronics és a Laird Performance Materials globális forgalmazási...

Letterhead_Heilind_V3-01.png 

Sajtóközlemény

 

A Heilind Electronics és a Laird Performance Materials globális forgalmazási megállapodást köt

A megállapodás kiterjeszti a Laird Performance Materials termékeinek elérhetőségét a Heilind vásárlói számára világszerte

 

 

2020. július 13.- A Heilind Electronics, az elektronikai alkatrészek vezető forgalmazója mai napon bejelentette, hogy globális forgalmazási megállapodást ír alá a Laird Performance Materials Céggel, amely a privát tulajdonban lévő Advent International Cégcsoport része.

A Laird innovatív termikus interfészanyagokat, elektormágneses interferencia árnyékolására szolgáló anyagokat, mágneseskerámia-megoldásokat; RF és mikrohullámú abszorbereket; precíziós és strukturális fémeket; valamint ágazatvezető multifunkciós termékeket biztosít az elektronikai ágazat vezető nevei számára.

A globális megállapodás célja, hogy még professzionálisabban és szélesebb körben szolgálja ki a végfelhasználókat - különös tekintettel építve a Heilind értékesítési tapasztalataira és mérnöki támogatására, együttesen a Laird világméretű jelenlétét kihasználva.

„Izgatottan várjuk, hogy kiterjeszthessük és megerősítsük a Lairdhez fűződő kapcsolatunkat" - mondta Alan Clapp, a Heilind Electronics alelnöke. „Globális disztribúciós és értékesítési hálózatunk kihasználásával ez a partneri kapcsolat tökéletes megoldás, amely nemcsak közelebb viszi a Heilindet a vásárlóihoz, hanem az igényeik hatékonyabb kiszolgálását is lehetővé teszi."

 

A Heilind Electronics bemutatása

A Heilind Electronics (http://www.heilind.com) a csatlakozók, relék, szenzorok, kapcsolók, hőkezelő és áramkörvédelmi termékek, sorkapcsok, huzalok és kábelek, huzalozási tartozékok és szigetelési, valamint jelöléstechnikai termékek világvezető forgalmazója. Az 1974-ben alapított Heilind az USA-ban, Kanadában, Mexikóban, Brazíliában, Németországban, Szingapúrban, Hongkongban és Kínában van jelen. Kövesse a Heilindet a LinkedInen(https://www.linkedin.com/company/heilind_gmbh/)!

A Laird Performance Materials bemutatása

A Laird Performance Materials (https://www.laird.com), az Advent International portfólióvállalata nagyteljesítményű elektronikai megoldásokat tesz lehetővé, és korszerű védelmi megoldásokat hoz létre elektronikai alkatrészek és rendszerek számára. A Laird tervezési problémákra kínál megoldást olyan innovatív termékek segítségével, mint az EMI-elfojtó és az abszorber anyagok, a termikus interfészanyagok, a strukturális és precíziós fémek, a mágneses kerámia termékek, valamint a multifunkciós megoldások.

 

Elérhetőségek:

Benoit Simoneau
514 Media Ltd
Phone: +44 7891 920 370
E-Mail:benoit@514-media.com

Janina Antonio
Marketing Manager
Heilind Electronics GmbH
Pfarrer-Huber-Ring 8
D-83620 Feldkirchen-Westerham
E-Mail:jantonio@heilind.com

 

HED014A