The essential journalist news source
Back
13.
July
2020.
Heilind Electronics a Laird Performance Materials podepsaly globální smlouvu...

Letterhead_Heilind_V3-01.png 

Tisková zpráva

 

Heilind Electronics a Laird Performance Materials podepsaly globální smlouvu o distribuci

Smlouva rozšiřuje dostupnost produktů firmy Laird Performance Materials pro zákazníky společnosti Heilind po celém světě

 

 

13. červenec 2020- Společnost Heilind Electronics, přední distributor elektronických komponent, dnes podepsala globální smlouvu o distribuci s firmou Laird Performance Materials, která patří do investičního portfolia soukromé společnosti Advent International.

Laird je v oblasti elektroniky dobře známá moderními teplovodivými materiály; materiály pro krytí před elektromagnetickým rušením a magnetickými keramickými materiály; absorbéry radiofrekvenčního a mikrovlnného záření; čistými a konstrukčními kovy; špičkovými průmyslovými multifunkčními produkty.

Globální smlouva zajišťuje lepší obslužnost širokému spektru koncových zákazníků - konkrétně prostřednictvím rozsáhlých obchodních kapacit firmy Heilind a jejích hlubokých technických zkušeností v kombinaci s celosvětovou přítomností firmy Laird prostřednictvím jejích výrobních závodů i inženýrských týmů.

„Těšíme se, že rozšíříme a posílíme naše vztahy s firmou Laird," řekl Alan Clapp, viceprezident firmy Heilind Electronics. „Toto partnerství, které využívá naši celosvětovou distribuční a obchodní síť, přirozeně pomáhá nejen posílit pozici firmy Heilind blíže našim zákazníkům, ale také efektivněji uspokojit jejich požadavky."

 

O firmě Heilind Electronics

Heilind Electronics (http://www.heilind.com) je jedním z předních distributorů konektorů, relé, senzorů, spínačů, produktů pro tepelný management a jističů, svorek, vodičů a kabelů, příslušenství pro kabelové rozvody, izolátorů a produktů pro identifikaci. Firma byla založena v roce 1974 a má kanceláře v USA, Kanadě, Mexiku, Brazílii, Německu, Singapuru, Hongkongu a Číně. Sledujte Heilind na LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/heilind_gmbh/).


O firmě Laird Performance Materials

Laird Performance Materials (https://www.laird.com), součást portfolia společnosti Advent International, umožňuje vyvíjet vysoce výkonnou elektroniku a vytvářet pokročilá řešení pro ochranu elektronických komponent a systémů. Laird řeší konstrukční úlohy při vývoji inovativních produktů, jako jsou materiály pro potlačení EMI a absorpční materiály, teplovodivé materiály, čisté a konstrukční kovy, produkty z magnetické keramiky a multifunkční řešení.

 

Kontaktní údaje:

Benoit Simoneau
514 Media Ltd
Phone: +44 7891 920 370
E-Mail:benoit@514-media.com

Janina Antonio
Marketing Manager
Heilind Electronics GmbH
Pfarrer-Huber-Ring 8
D-83620 Feldkirchen-Westerham
E-Mail:jantonio@heilind.com

 

HED014A