The essential journalist news source
Back
11.
February
2020.
Quick Truckservice Utnevnt Som Ny Hyster®-forhandler for Norge
 
Februar 2020
 
QUICK TRUCKSERVICE UTNEVNT SOM NY HYSTER®-FORHANDLER FOR NORGE
 
Quick Truckservice AS har blitt utnevnt som den nye forhandleren av Hyster®-gaffeltrucker i Norge.
 
Fra oktober 2019 har Quick Truckservice, som har vært en Hyster®-forhandler  siden 2012, nå overtatt importen for Hyster og påtatt seg alle aktiviteter med hensyn til import, salg og service av Hyster®-gaffeltrucker og materialhåndteringsutstyr i Norge.
 
«Hyster®-trucker er ikke noe nytt for oss», sier Bjørnar Henriksen, daglig leder for Quick Truckservice. «Som den lokale Hyster®-distribusjonspartneren i Norge kan vi nå levere hele produktutvalget og komplette serviceløsninger til både eksisterende og nye kunder over hele landet.»
 
Siden Bjørnar Henriksen startet Quick Truckservice i 2007, har bedriften vokst fra én person til et team på 14 erfarne ansatte og et hovedkvarter på 630 m² i Sarpsborg som omfatter verksteder og et delelager.  Sammen med et nettverk av lokale partnere yter bedriften servicedekning over hele Norge fra baser i Akershus (Østfold), Vestfold og Buskerud, som inkluderer et nyetablert verksted i Drammen.
 
«Eksepsjonell service og personlig engasjement har vært nøkkelen til suksess hos Quick», forteller Bjørnar.  «Disse verdiene vil danne grunnlaget for vår fremtidige vekst når vi arbeider med å imøtekomme alle våre kunders materialhåndteringsbehov som en Hyster®-partner.»
 
For mer informasjon, gå til www.hyster.com eller https://quick-truckservice.no/.
 
SLUTT 
196 ord
 
MERKNAD TIL REDAKTØRER
 
Hyster® er et av de ledende globale varemerkene for materialhåndteringsutstyr og Hyster Europe, et handelsnavn for Hyster-Yale UK Limited, som er et datterselskap av Hyster-Yale Group, Inc. (www.hyster.com), er en ledende gaffeltruckdesigner og -produsent som tilbyr mer enn 140 modeller av motvektstrucker, lager- og containerhåndteringsutstyr. Selskapet investerer tungt i forskning og utvikling for å sikre at Hyster®-produktene er ledende innen materialhåndteringsindustrien, med maksimal driftssikkerhet og lave driftsutgifter for eieren – for krevende oppgaver hvor som helst. 
 
Hyster-Yale Group, Inc. er et heleid datterselskap av Hyster-Yale Materials Handling, Inc. (NYSE:HY).  Hyster-Yale Materials Handling, Inc. og dets datterselskaper, med hovedkontor i Cleveland i Ohio, USA, sysselsetter ca. 7800 personer over hele verden.
 
Utgitt på vegne av Hyster Europe av: 
 
MOLOKINI MARKETING LTD | +44 (0) 1903 207408 | www.molokini.co.uk
 
Nik Webb – nik@molokini.co.uk  
 
Hannah Patterson – hannah@molokini.co.uk 
 
Meg Spencer – meg@molokini.co.uk