The essential journalist news source
Back
13.
September
2017.
DE NAAM SUREFLAP IS VERANDERD IN SURE PETCARE...

Dear Sirs

We are delighted to confirm that we have changed our company name from SureFlap to Sure Petcare. This reflects the changing needs of the pet care industry, providing more innovative products to support owners with valuable insights to proactively care for their pets. 

Our range includes the SureFlap Microchip Pet Door Connect which is the first-ever app-controlled pet door which will be shortly available in Australia in the summer. We are now preparing to launch a range of smart connected doors, feeders and other products which will provide owners with important data and insight into their pet's behaviour, activities and routines so that they can look after their pets' health and well-being in a more proactive way.

Should you require any further information, please feel free to contact me.

With kind regards

Kathleen Speichert

Sure Petcare Marketing & PR Executive
Phone: +44(0)1954 266 059
Email: k.speichert@surepetcare.com
Web: www.surepetcare.com

 

*****************************************************************Pers Bericht ******************************************************************

DE NAAM SUREFLAP IS VERANDERD IN SURE PETCARE IN LIJN MET

DE TOEKOMSTIGE STRATEGIE

 

- Sure Petcare wordt de merknaam die de

familie van merken, zoals SureFlap, SureFeed en SureSense, bijeenbrengt -

 

Cambridge, VK (13 september 2017) - SureFlap, de specialist in huisdiertechnologie, heeft bekendgemaakt dat de bedrijfsnaam veranderd wordt in Sure Petcare. De overgang maakt deel uit van een rebranding-initiatief om de naam van het bedrijf beter af te stemmen op de toekomstige strategie om het assortiment van connected producten uit te breiden.

 

Sure Petcare heeft voortaan drie verschillende submerken:

  • SureFlapomvat het Microchip Kattenluik, het Microchip Huisdierluik, het DualScan Microchip Kattenluik en het Microchip Huisdierluik Connect

  • SureFeedomvat de Microchip Voerbak en de Afsluitbare Voerbak

  • SureSensede draagbare huisdiervriendelijke microchip reader

 

Dr Nick Hill, oprichter en CEO van SureFlap, vertelde: "We gaan beginnen aan een spannende reis om de manier waarop mensen hun huisdieren verzorgen te transformeren.

 

"Al vele jaren lopen we in de voorhoede van innovatie in de branche van huisdierverzorging met ons unieke assortiment van microchip gecontroleerde huisdierproducten. We zien de ontwikkeling van slimme connectiviteit in huisdierverzorging als de nieuwe grens, klaar om een grote rol in de industrie te spelen en de eigenaren een ongekend inzicht in de gezondheid en het welzijn van hun huisdieren te geven."

 

Eerder dit jaar lanceerde het bedrijf het allereerste app gecontroleerde huisdierluik - het Microchip Huisdierluik Connect. Na een periode van intensieve ontwikkeling, bereidt het bedrijf nu de lancering voor van een ​​assortiment van slimme connected huisdierluiken, voerbakken en andere producten om het huidige aanbod te verrijken. Deze producten helpen de eigenaren om belangrijke gegevens te verzamelen en inzicht te krijgen in het gedrag, de activiteiten en de dagelijkse routine van hun huisdieren, zodat ze op een proactieve manier op hun gezondheid en welzijn kunnen letten.

 

In 2015 werd Sure Petcare opgenomen in de Allflex Group - de wereldleiders in dieridentificatie en intelligentie. Hierdoor kreeg Sure Petcare toegang tot marktleidende technologie en expertise, zoals activiteitenbewaking, geavanceerde algoritmes en microchipidentificatie met een toegevoegde temperatuursensor.

 

"Met al deze zich ontwikkelende technologieën en plannen om de bestaande producten in lijn te brengen met onze toekomstige strategie, was het hoog tijd om te heroverwegen hoe we onszelf in de markt zetten. De nieuwe merkidentiteit weerspiegelt onze doelstellingen en -nog belangrijker- stelt de 'huisdierverzorging' centraal in alles wat we doen", vertelde dr. Nick Hill.

 

De huisdiertechnologie kent een sterke groei, met een verwachte wereldwijde markt van $ 2,36 miljard (€ 1,97 miljard) tegen 2022, volgens Grand View Research. Dit in combinatie met de groei van de wereldmarkt, waarvan verwacht wordt dat deze in 2022 $ 53,45 miljard (€ 44,64 miljard) zal bedragen (Zion Market Research), biedt een enorme kans voor Sure Petcare.

 

"De markt voor huisdiertechnologie is klaar voor verandering en we staan in de beste positie om deze kans te benutten. We streven er ten volle naar om innovatieve huisdieroplossingen te bieden waarmee de eigenaren hun huisdieren op nieuwe manieren kunnen verzorgen. Wij zijn een bedrijf dat nooit stilstaat, voortdurend innoveert en zwaar in de toekomst investeert. Dit wordt door de nieuwe merkidentiteit belichaamd," concludeerde dr. Nick Hill.

 

Naast de naamsverandering heeft het bedrijf haar logo opnieuw ontworpen om de bestaande merkidentiteit uit te breiden en te complementeren.Het nieuwe logo werdinhouse ontworpen.

 

Piers Hampson, de directeur merk en creativiteit voor Sure Petcare, vertelde: "We hebben het nieuwe logo ontwikkeld met een knipoog naar het erfgoed van SureFlap, maar die ook de toekomst als Sure Petcare vertegenwoordigt. Het design, gebaseerd op in elkaar grijpende ringen en doorlopende lussen, representeert de band die alle eigenaren met hun huisdieren hebben en de nieuwe manier waarop onze producten hen zullen binden door een constante stroom van gegevens. Deze vloeiende vorm kristalliseert uit in een hondenpootje dat naar we hopen synoniem zal worden met onze producten en de manier waarop ze huisdieren helpen."

- einde -

 

Opmerkingen voor de redactie:

SureFlap Ltdblijft de wettelijke bedrijfsnaam. Sure Petcare is een handelsnaam van SureFlap Ltd.

 

Over Sure Petcare:

Sure Petcare, de specialist in huisdiertechnologie, biedt huisdieren producten die de eigenaren in staat stellen om op allerlei nieuwe manieren voor hun huisdieren te zorgen.

 

Sure Petcare is opgericht in 2007 en heeft een bekroond assortiment aan microchip-gestuurde huisdierluiken en voerbakken ontwikkeld, waaronder het Microchip Kattenluik, het Microchip Huisdierluik, de Microchip Voerbak en de Afsluitbare Voerbak die veel voor huisdiereigenaren problemen oplossen.

 

Door voortdurende innovatie heeft Sure Petcare haar eerste connected product gelanceerd - de Microchip Huisdierluik Connect in 2017, waarmee huisdiereneigenaren met behulp van een app toezicht op hun huisdier kunnen houden.

 

De kortetermijn roadmap van het bedrijf beschikt over een portfolio van connected producten die ontworpen zijn om proactieve huisdierverzorging te bieden door de eigenaren inzicht in het dagelijkse gedrag, de activiteiten en routine van hun huisdieren te geven. Deze informatie helpt om in de loop van de tijd een beter begrip over de gezondheid en het welzijn van hun huisdieren te krijgen.

 

De Sure Petcare-producten worden al bijna tien jaar door diereneigenaren over de hele wereld gebruikt. Het bedrijf verkoopt rechtstreeks via de detailhandel, dierenwinkels en toonaangevende veterinaire praktijken in 35 landen.

 

Voor meer informatie, bezoekwww.surepetcare.com.

 

Voor pers vragen kunt u contact opnemen met:

Kathleen Speichert

European Marketing & PR Executive

Telefoon: +44 (0)1954 266059

E-Mail: k.speichert@surepetcare.com